Карло Анчелоти няма против да се раздели с играч, който ще донесе само 20 млн. евро на Реал Мадрид


Карло Анчелоти няма против да се раздели с играч, който ще донесе само 20 млн. евро на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3045 0

Реал Мадрид започна много добре сезона в Ла Лига, като загуби само 2 точки от първите си 10 мача. Освен това за много кратък срок успя да извлече най-доброто от представянето на Джуд Белингам. Това обаче не устройва всички на "Бернабеу" и по-специално един играч.

Ще напусне срещу повече от скромна сума

Браим Диас е записал едва 117 минути в 12 мача във всички надпревари, а само веднъж е стартирал като титуляр. Това бе при домакинството срещу Лас Палмас, като Диас дори бе избран за играч на мача и игра заедно с Белингам. От тогава насетене обаче е играл само 17 минути.

Според "Sport", ако Карло Анчелоти продължи да не разчита на него, то Диас ще напусне следващото лято. И то само срещу 20 млн. евро. Предстоящото завръщане на Арда Гюлер също няма особено да има добро влияние върху ситуацията Браим.

В новата формация на Реал има само две реалистични позиции за него, десен нападател или свободната роля зад нападателите. Белингам ще играе по-голямата част от минутите именно зад атакуващия, докато Родриго и Хоселу Мато са ангажирани в битката за другия пост. А в Реал имат сериозно притеснение относно контузиите преди Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички