Ливърпул не е в сметките: Джамал Мусиала знае заради кои два отбора би напуснал Байерн Мюнхен


Ливърпул не е в сметките: Джамал Мусиала знае заради кои два отбора би напуснал Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

3644 0

Звездата на Байерн Мюнхен Джамал Мусиала е сред най-талантливите млади играчи в света и не е изненада, че е желан от не малко европейски грандове. Той обаче няма намерение да напуска Бавария или поне засега.

Ще напусне Байерн само заради два отбора

"Sky Sports" твърди, че от Байерн подготвят нов договор за Мусиала и 20-годишният футболист има желание да остане. Неговата цел е да спечели "Златната топка", докато все още е на "Алианц Арена".

Според изданието той би обмислил напускане най-рано през лятото на 2025 г. и дори е наясно заради кои два отбора би предприел подобна стъпка. И докато Ливърпул го държи под око, то мърсисайдци не са опция за самия Мусиала. Ако реши да напусне Байерн, единствените клубове, които ще бъдат взети под внимание, са Реал Мадрид и Манчестър Сити.

А, ако Мусиала наистина иска да спечели "Златната топка", тогава Реал Мадрид би бил умен ход. Тяхното влияние и условията, които дават нареждат играчите на първите места за престижната награда. От "Сантяго Бернабеу" вече са проявили интерес и бъдещо намерение за привличане на перлата на Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички