Паника в Реал Мадрид преди Ел Класико заради страх от контузии


Паника в Реал Мадрид преди Ел Класико заради страх от контузии
Снимка: GettyImages

5852 0

Реал Мадрид е за дълго без Тибо Куртоа и Едер Милитао, докато Арда Гюлер и Дани Карвахал също не са на разположение в момента за Карло Анчелоти. Само 5 дни преди Ел Класико нарастването на страха от контузии в отбора се увеличава.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ МАДРИД: КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЕЛ КЛАСИКО

Напрежение в Реал Мадрид заради контузии

"Белия балет" е в Португалия, където тази вечер ще се изправи срещу Брага в третия си мач от Шампионска лига. А тренировката в понеделник вечер притесни още повече наставника на тима. Едуардо Камавинга не успя да довърши заниманието и се прибра по-рано към съблекалните, придружен от лекарите на тима.

Докато е напускал е държал ръката си на десния крак, като все още не е ясно дали става въпрос за мускулен проблем или временно неразположение. Орелиен Чуамени също e тръгнал по-рано от тренировката, но не заради контузия, информира Marca.

Неразположението на Камавинга може и да е незначително, но с двубоя на Барселона, задаващ се на хоризонта, е нормално феновете да бъдат притеснени, както и щабът. Добрата новина е, че мадридчани имат опции за средата на терена. Тони Кроос, Феде Валверде и Чуамени започнаха срещу Севиля и е най-вероятно те да окупират халфовата линия.  Междувременно Флорентино Перес взе решение за бъдещето на футболист, който е под наем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички