Спортинг Брага - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?


Спортинг Брага - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

1636 0

Шампионска лига се завръща. Третият кръг от групите на най-силния европейски клубен турнир стартира с 2 срещи в 19:45 ч., последвани цели 6 други в 22:00 ч. Една от тях е тази между отборите на Спортинг Брага и Реал Мадрид.

Формата на двата отбора

На пръв поглед аутсайдерът в Група "C" посреща у дома фаворита за спечелването ѝ. Към момента Спортинг Брага има записани 1 победа - над Унион Берлин с 3:2, както и загуба от Наполи с 1:2. Така тимът се нарежда на трета позиция, с общ брой точки (3) с "небесносините". Евентуален успех над испанския колос би вкарал момчетата на Артур Жорже в челната двойка.

"Кралете" от своя страна нямат право на грешка. 14-кратните носители на трофея на този етап са категорични - 2 от 2 победи. Нито една от тях обаче не дойде лесно. "Лос бланкос" първо надвиха Унион Берлин у дома с минималното 1:0. Във втория кръг пък се наложиха над Наполи с 3:2 в Италия. Евентуален нов успех до голяма степен би означавал излизане от групите за възпитаниците на Карло Анчелоти.

Къде да гледаме по ТВ?

Срещата между "оръжейниците" и "кралския клуб" ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Макс Спорт 4". Ако нямате възможност да гледате, може да проследите двубоя Спортинг Брага - Реал Мадрид НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички