Карло Анчелоти гласува доверие на Дани Себайос, Реал, може би, ще запази национала


Карло Анчелоти гласува доверие на Дани Себайос, Реал, може би, ще запази национала
Снимка: Getty Images/Guliver

1213 0

Дани Себайос продължава да трупа мачове за Реал Мадрид, след като изигра пълни 90 минути при шампионската победа над Еспаньол през уикенда. 25-годишният футболист прекара голяма част от този сезон извън терените, а преди това пропусна началото на кампанията заради контузия в глезена, която получи на Олимпийските игри в Токио.

Ако той не се беше контузил, Реал Мадрид щеше да го продаде през миналото лято, но сега мненията за халфа са различни. Испанецът успя да впечатли Анчелоти със своята отдаденост и упоритост, след като записа куп силни изяви. Той се завърна в края на сезона, когато кадрови проблеми отвориха свободно място в халфовата линия.

Договорът на национала изтича през 2023 г. ,a още не са проведени разговори за подновяване, но и той не попада в трансферния списък. Точно обратното - през седмицата Анчелоти обяви списъка си с халфове, на които ще разчита през следващата кампания, а именно сред избраниците е и Себайос. Другият вариант за "кралския клуб" е след 14 месеца да пусне играча като свободен агент, но се очаква това да не се случи, предвид формата на халфа.

Испанецът се надява да увеличи получаваното доверие и изиграните минути, които ще са от огромно значение при избора на Луис Енрике за Мондиал 2022. Себайос се адаптира перфектно към изискванията на Анчелоти и ролята му в отбора става все по-значима.

Ето какви са проблемите на Реал Мадрид преди реванша с Манчестър Сити!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички