Карло Анчелоти умува кой да бъде част от атаката срещу Манчестър Сити


Карло Анчелоти умува кой да бъде част от атаката срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1244 0

Реал Мадрид и футболната общественост очакват с нетърпение реванша между "белия балет" и Манчестър Сити, който ще определи и втория финалист в Шампионска лига, като тази вечер ще стане ясен и първият от двойката Ливърпул/Виляреал.

Карло Анчелоти иска възпитаниците му да започнат мача с агресивна преса, за да се възползват от домакинското предимство. Той иска играчите да държат феновете "под пара", а те от своя страна да вдъхновят момчетата му. Планът на "кралския клуб" е да отбележи бърз гол, който да стопи разликата, съобщава As.

В същото време старши треньорът на столичаните е крайно очарован от невероятната атмосфера от последния мач от първенството, в който Реал Мадрид стана официално шампион за 35-и път. Именно това кара Анчелоти да повтаря на футболистите, че "те ще се завърнат в битката срещу Сити".

Откъм спортно-технически план изглежда има само една въпросителна и тя е по десния фланг на офанзивата, където италианеца ще трябва да избира между Варверде и Родриго. Кроос, Казамиро и Модрич се очаква да започнат в центъра на терена, а за мениджъра именно бразилецът ще направи разликата в средата, който да върне превеса на страната на домакините.

Междувременно ето какви са проблемите в лагера на "белите" и кои звезди са аут от дербито!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички