Анчелоти преди реванша на Реал Мадрид с Манчестър Сити: Шампионска лига не се печели само със сърцата игра


Анчелоти преди реванша на Реал Мадрид с Манчестър Сити: Шампионска лига не се печели само със сърцата игра
Снимка: Getty Images

1800 0

Карло Анчелоти даде задължителната пресконференция преди мачът-реванш на Реал Мадрид срещу Манчестър Сити за полуфиналите на Шампионска лига в сряда. 

Специалистът сподели, че атмосферата в съблекалнята е приповдигната, но футболистите са напълно наясно със сложността на предстоящата среща. 

" И двата отбора имат страхотни качества, силни състезатели и същевременно са толкова различни в стила си на игра. Шампионска лига не се печели само със сърце. Индивидуализмът и колективната ангажираност са от голямо значение. Алаба няма да може да вземе участие в срещата. За сметка на това Каземиро се възстанови и определено ще ни помогне във фаза защита. 

Не мисля, че историята ще окаже влияние, всяка игра има своя история. Те имат предимство, ние трябва да дадем всичко от себе си и мисля, че е трудно, но имаме невероятна възможност отново да играем на финал. След Ла Лига атмосферата е добра и мисля, че можем да победим.

Бензема се справя прекрасно. Заедно с Винисиус са в страхотен тандем. Дори и без много висок нападател успяваме да отбелязваме, въпреки че през сезона се видя, че срещу високи защитници изпитваме трудности."

Срещата на "Сантяго Бенрабеу" е утре от 22:00ч българско време и ще можете да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички