Сериозни проблеми за Реал Мадрид преди реванша със Сити, Алаба е под въпрос


Сериозни проблеми за Реал Мадрид преди реванша със Сити, Алаба е под въпрос
Снимка: Getty Images

2004 0

Ключовата седмицата за европейските грандове започна, а Реал Мадрид е на път да остане без две от звездите си за реванша срещу Манчестър Сити. Оказва се, че Давид Алаба и Еден Азар не са тренирали с отбора днес, а новините за първия са крайно притеснителни. 

Австрийският национал е един ключовите футболисти на Карло Анчелоти, след като записа 42 мача с бялата тениска във всички турнири през сезона. Опитният наставник се опита да го запази и не го включи в историческата победа срещу Еспаньол, но към този момент играчът не е на разположение. Въпреки това, опитният бранител е дал дума, че ще направи всичко възможно да бъде на линия за дербито в сряда.

На днешното тренировъчно занимание стана ясно, че Еден Азар също е отсъствал, въпреки че той, заради поредната си контузия, не е попадал в група за мач от 20-и март, когато отборът му бе "пребит" от Барселона с 0:4. След това имаше нещастието да пропусне двете срещи от Шампионска лига срещу бившия си тим Челси, както и куп двубои от Ла Лига. Бъдещето му остава неизвестно, а малко са хората от ръководството, които искат белгиецът да остане на "Сантиаго Бернабеу".

Междувременно стана ясно, че третият екип на "кралският отбор" през следващата кампания ще бъде вдъхновен от новата визия на стадиона в испанската столица. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички