Карло Анчелоти е доволен от "завръщането" на Реал през второто полувреме срещу Севиля


Карло Анчелоти е доволен от "завръщането" на Реал през второто полувреме срещу Севиля

1195 0

Реал Мадрид сътвори поредния знаменит обрат този сезон, като изоставаше с 2:0 на полувреме, но в крайна сметка спечели трудния мач срещу Севиля и дръпна с 15 точки пред Барселона в Ла Лига

Треньорът на "белия балет" Карло Анчелоти обяви на пресконференцията след срещата, че е "много горд" с футболистите си и обратът през втората част се дължи "само и единствено на класата на отбора като цяло".

" В първата част изглеждахме уморени, а интензивността на втората обаче беше зрелищна. Във футбола понякога има неща, които са трудни за разбиране, като решението на рефера за ръката на Диего Карлос." - по този начин италианецът коментира спорните ситуации в срещата, като добави, че при отменения гол за игра с ръка на Винисиус не е съществувало нарушение дори в реално време. 

Анчелоти похвали и представянето на Родриго, като потвърди, че според статистиката бразилското крило се представя много по-ефективно, влизайки като резерва в срещите, а не започвайки като титуляр. 

" Този ​​отбор е способен да прави специални неща. Започнахме зле и повишихме с 2:0, но не загубихме увереност, защото мачовете срещу ПСЖ и Челси ни убедиха, че вярвайки, че можеш, го правим. Също така имаше прекалено много спорни ситуации, защото не разбираме как може да се свири ръката на Винисиус, а тази на Диего Карлос - не. Трудно е да се ръководи подобен мач, но не го разбирам."

Междувременно днес преследвачът на Реал Мадрид - Барселона приема Кадис на " Камп Ноу", а срещата можете да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички