Бивш италиански национал отсече: Реал Мадрид са страшни късметлии


Бивш италиански национал отсече: Реал Мадрид са страшни късметлии
Снимка: Getty Images

1807 0

Въпреки първото място на Реал Мадрид в Ла Лига и успешното представяне на отбора в Шампионска лига този сезон, то един бивш техен футболист въобще не е впечатлен от това.

Бившият ас на мадридчани Антонио Касано никак не е доволен от играта на "лос бланкос". Бившият футболист смята, че вторият в местното първенство Барселона играе много по-добър футбол от Реал.

"Реал Мадрид не се представя никак добре в първенството. Барселона, които намериха себе си много късно през сезона се представят доста по-добре. Присъствието на Анчелоти в съблекалнята определено е важно, но не се сещам за играч, който той да е развил", сподели Касано пред "BoboTV".

"Отборът имаше страшен късмет срещу ПСЖ и Челси в Шампионска лига, но рано или късно този късмет ще се изпари", допълни италианецът.

Антонио Касано записа 29 мача с екипа на Кралския клуб в периода 2006-2008 година. Определено обаче не впечатли с вкараните си 4 гола и бързо си тръгна от "Сантиаго Бернабеу".

Ето кой играч на Реал бе похвален от Касано наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички