Реал Мадрид прави Джуд Белингам своя цел №1


Реал Мадрид прави Джуд Белингам своя цел №1
Снимка: Getty Images/Guliver

13773 0

Джуд Белингам от Борусия Дортмунд е един от най-търсените млади играчи в световния футбол, като Ливърпул, Реал Мадрид, Челси и Манчестър Сити са силно свързвани с полузащитника през последните месеци.

Изявите му за Англия на Световното първенство само увеличиха интереса към 19-годишния младеж, който блестеше на най-конкурентната сцена в спорта. Интересът на Ливърпул към играча е отдавнашен още от лятото.

Връзките с Мърсисайд изглежда се засилиха по време на Световното първенство, не само заради страхотните изяви на Белингам за страната му, но и поради докладваната му силна връзка със съотборник в Англия и капитан на Ливърпул Джордан Хендерсън по време на лагера на Англия за Световното първенство.

Въпреки това испанският журналист Карлос Форханес, пишещ за AS, съобщава, че Реал Мадрид вече води надпреварата за подписа на Белингам. Белингам предпочита да не се връща в Англия. Тъй като Реал Мадрид е единственият неанглийски клуб в преследването на Белингам, логично е, че ако младежът не желае да се върне в Англия, Мадрид е силен претендент за следващата му дестинация.

Форянес предполага, че силните отношения на Реал Мадрид с Борусия Дортмунд също ще им помогнат в опитите им да доведат Белингам на Бернабеу. Също така се съобщава, че този ход може да струва на Мадрид над 100 милиона евро, но испанските гиганти могат да си го позволят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички