Карлес Пуйол се шокира от решението на Жерар Пике и заяви: Много хора бяха несправедливи към теб


Карлес Пуйол се шокира от решението на Жерар Пике и заяви: Много хора бяха несправедливи към теб
Снимка: Getty Images

2827 0

Легендарният бранител на Барселона Карлес Пуйол написа няколко думи в профила си в социалната мрежа "Twitter", с които се обърна към бившия си съотборник Жерар Пике.

Припомняме, че Пике обяви в четвъртък вечер (3 ноември), че спира с футбола, а домакинството срещу Алмерия на 5 ноември (22:00 часа) ще бъде последният му мач на "Камп Ноу".

"Благодаря ти за всичко, Джери. В момента съм в шок. Много хора бяха несправедливи към теб, но малцина защитиха фланелката на Барселона по начина, по който го направи ти. Винаги ще мога да казвам, че да играя с теб е било привилегия. Обичам те, приятелю!", написа 44-годишният Пуйол, който "окачи бутонките" през лятото на 2014 година.

35-годишният Пике слага край на кариерата си, в която спечели всички големи трофеи както на клубно ниво с Барселона, така и на национално с екипа на Испания! Единствените четирима футболисти, които имат повече мачове за каталунците от него са Лионел Меси, Шави, Серхио Бускетс и Андрес Иниеста!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жоан Лапорта отправи "топли думи" към Жерар Пике и разкри от колко време са се водили разговорите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички