Как Ектор Белерин вижда бъдещето си в Барселона? Защитникът даде категоричен отговор!


Как Ектор Белерин вижда бъдещето си в Барселона? Защитникът даде категоричен отговор!
Снимка: Getty Images

3031 0

Трансферният специалист Фабрицио Романо публикува откъс от интервю на Ектор Белерин в профила си в социалната мрежа Twitter.

В него десният бек на Барселона отговоря на въпрос за бъдещето си и категорично заявява, че иска да остане на "Камп Ноу" и да сложи подписа си върху нов договор, тъй като настоящият му изтича след края на сезон 2022/23.

27-годишният испанец малко изненадващо акостира при каталунците в края на летния трансферен пазар и тогава подписа споразумение само за 12 месеца.

"Искам да подпиша нов контракт, тъй като искам да остана в Барселона. Тук съм наистина много щастлив", казва Белерин пред "Catalunya Radio" и допълва относно лошите резултати на тима в Шампионска лига: "Всеки проект изисква време, това е нещо нормално във футбола. Всички вярваме на Шави, на 100%!".

До момента Ектор Белерин се е отчел с точно 321 игрови минути за Барса, които са били разпределени в 5 мача - 2 в ШЛ и 3 в Ла Лига. Наскоро пък се бяха появили информации, че клубът няма намерение да подновява договора на защитника (подробности четете в линка).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Барселона не се спира, иска рекордната покупка на друг испански гранд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички