Анчелоти посочи четиримата, които ще завършат кариерата си в Реал Мадрид, ако искат


Анчелоти посочи четиримата, които ще завършат кариерата си в Реал Мадрид, ако искат
Снимка: Getty Images

6479 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти обяви, че клубът е готов да подпише нови договори с лидерите на отбора. Според думите му четирима от основните футболисти могат да останат до края на кариерата си на "Сантяго Бернабеу", ако искат това.

"Бъдещето на клуба и играчи като Модрич, Кроос, Бензема или Начо е ясно. Ако искат да останат, те ще бъдат в Реал до края на кариерите си. Това е, което искат и те, и клубът. Имаме много играчи с изтичащи договори. Това се случи, защото клубът се грижи за икономическото си състояние. А играчите не искат да рискуват бъдещето. Но за нашите ветерани всичко е съвсем ясно.

Всеки играч има собствено мнение. Можете да играете постоянно в отбор, който не се състезава за всички трофеи, както Реал, или да излизате на терена по-рядко, но да бъдете важен играч. Степента на важност на един играч не се измерва с броя мачове, а с типа игри, в които той участва.

Всички играчи на Реал са мотивирани. Решаваща роля ще изиграят футболистите, които излизаха на терена по-рядко. Голяма част от успеха през миналия сезон бяха тези играчи, които не започваха във всеки мач", каза Анчелоти, цитиран от "Marca". А ето къде ще играе легендата на "белите" Марсело.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички