Още преди първия мач: Анчелоти се прицели в нов финал в Шампионска лига!


Още преди първия мач: Анчелоти се прицели в нов финал в Шампионска лига!
Снимка: Getty Images

1235 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори преди първия мач на "кралете" от груповата фаза на Шампионска лига срещу Селтик. "Белия балет" влиза като действащ шампион, след като спечели миналогодишното издание за рекорден 14-и път.

Още преди мача със Селтик Анчелоти заяви, че целта пред отбора е отново да се добере до финал. Той обаче не подценява групата, в която се намира Реал и смята, че е балансирана. "Белите" са в група със Селтик, Лайпциг и Шахтьор.

"Мачът ще бъде сложен. Те са в добра динамика, играят с голям интензитет. Подготвени сме, познаваме техния тим. Смятам, че сме готови да започнем добре в групата. Това е турнир, в който винаги ще бъдем уважавани, заради историята на този клуб в него", започна Анчелоти.

"Започнахме сезона с голям ентусиазъм, но за момента не можем да мислим много по-напред от групата, защото първо трябва да видим какво ще се случи на Световното.

Както и през миналата година, така и тази ще се борим докрай и се надяваме да сме на финала. Групата не е лесна, но познаваме отборите в нея. Смятам, че ще бъде балансирана", добави още той.

Още новини за Реал Мадрид четете в SportLive.bg!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички