"Капарирайте Световното": Феновете полудяха след новината за Карло Анчелоти в Бразилия


"Капарирайте Световното": Феновете полудяха след новината за Карло Анчелоти в Бразилия
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1693 0

Бразилия успя да договори легендарния треньор на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, за свой следващ селекционер. С тази новина "гръмнаха" световните медии преди часове.

Сделката

Специалистът бе често свързван с потенциално поемане на поста при "кариоките" след отпадането на тима в 1/4 финалите на Световното първенство в Катар от Хърватия. Самият той заяви категорично, че ще изчака да изтече и последната година от договора му на "Сантяго Бернабеу".

По всичко личи точно това ще се случи. Твърди се, че италианецът е договорил параметрите по контракта си с Бразилия, но с условието да поеме отбора през 2024-а година.

Реакцията

Информацията за големия ход на "селесао" мигновено се разпространи в една от най-футболните страни в света, а феновете буквално полудяха от радост след чутото.

Социалните мрежи бяха "заляти" от безброй одобрителни коментари на бразилци и привърженици на южноамериканския национален тим. Някои от тях стигнаха дори още по-далеч, гарантирайки трофея от следващия Мондиал във витрината на отбора.

"Бразилия ще спечели следващото Световно първенство, капарирайте го. Бразилия се върна, Кралят се завърна. Легенда. Мачовете Аржентина - Бразилия ще вземат своя връх", гласяха само част от коментарите онлайн.

Междувременно Анчелоти съди един от бившите си клубове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички