На Роналдо няма да му хареса: Негов съотборник не смята, че е най-добрият в света


На Роналдо няма да му хареса: Негов съотборник не смята, че е най-добрият в света
Снимка: Getty Images

2452 0

Един от най-често задаваните въпроси във футбола е - Меси или Роналдо? Не такъв обаче бе отправен към съотборника на португалеца в Ал Насър - Андерсон Талиска. Вместо това, атакуващият полузащитник бе помолен за сравнение между него и Неймар.

Изборът

Отговорът, който халфът даде, би изненадал мнозина. Бразилецът остави далеч зад титлата "най-велик в историята" своя колега в Саудитска Арабия за сметка на сънародника си. Той не се посвени да избере аса на ПСЖ пред него.

"Неймар е по-добър от Кристиано Роналдо", заяви смело Талиска пред "VIVA Sport". 

В една съблекалня, но не на едно мнение

Талиска и Роналдо изиграха втората половина от изминалия сезон заедно. Дуото записа 13 мача рамо до рамо в Близкия Изток, след като португалецът акостира там в края на миналата година. Нещата между тях обаче не се получават особено.

Те често търпяха критики в хода на кампанията за лошата връзка помежду си. В атака допринесоха за едва 1 гол, паднал от съвместните им усилия, а тимът изненадващо отпадна от надпреварата и за титлата, и за Купата на страната.

29-годишният офанзивен футболист бе помолен и за сравнение между Неймар и новата голяма звезда в състава на Реал Мадрид Винисиус. При него обаче той бе значително по-категоричен, заявявайки, че крилото на "лос бланкос" е много далеч от техничния си сънародник.

"Неймар е най-добрият играч в Бразилия и никой друг не се доближава до него. Човече, какво говориш? Все още е много, много далеч от него", завърши Талиска.

Самият той от своя страна изненада, изравнявайки по пазарна цена Кристиано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички