Кансело: Играх много слабо, ако не съм добър, Барса ще ме върне на Сити


Кансело: Играх много слабо, ако не съм добър, Барса ще ме върне на Сити
Снимка: Getty Images

1286 0

Защитникът на Барселона Жоао Кансело не е никак доволен от представянето си в шестия кръг на Ла Лига срещу Селта. Каталунците губеха с 0:2 до 81-ата минута, но 2 гола на Роберт Левандовски ги върнаха в мача, а победния гол заби именно португалецът в 90'.

"Изиграх много слаб мач и направих много грешки, но в крайна сметка важното е да остана концентриран и да се боря до самия край. Взехме три точки. Много неща трябва да се подобрят. Дори когато играеш слабо, е важно да спечелиш три точки", започна Кансело, цитиран от "Marca".

"Селта игра много стегнато в защита и това ни създаде проблеми. Но бяхме търпеливи и в крайна сметка спечелихме. Бях изгубен, направих много технически брак, това е необичайно за мен. Трябва да прогресирам.

Ако се представя добре, клубът ще поиска да ме купи. Ако не, ще ме изпрати обратно в Манчестър Сити. Трябва постепенно да вървим напред", каза още бранителят, който даде и една от асистенциите на Левандовски снощи.

Кансело има договор с английския шампион до юни 2027 година. Според испански и английски медии Барселона ще бъде задължен да го откупи за постоянно, ако се класира за Шампионска лига през сезон 2024/25. А ето как треньорът Шави коментира обрата над Селта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички