Барселона ще преследва невъзможна мисия от 105 млн. евро, за да задържи две звезди


Барселона ще преследва невъзможна мисия от 105 млн. евро, за да задържи две звезди
Снимка: GettyImages

1647 0

Барселона изглеждаше много солидно в последните си два мача, надигравайки Бетис и Роял Антверп с 5:0. С четири гола и една асистенция помежду им, въздействието на Жоао Феликс е неоспоримо.

Той изглежда, че намери незабавно разбирателство със своите съотборници, като отбеляза четири гола в първите си два мача като титуляр. Междувременно Жоао Кансело също беше отличен, отбелязвайки един от своите голове по грандиозен начин и като цяло добавяше допълнително ниво на скорост  към движението на топката в халфовата линия.

И двамата се присъединиха с договори под наем без опция за закупуване и макар че Барселона предпочита те да играят добре, ако го направят, това ще увеличи цената им.

105 милиона евро са нужни на Барселона

Mundo Deportivo отбелязва, че нито Атлетико Мадрид, нито Манчестър Сити ще улеснят нещата за тях в това отношение. Според изданието към момента ще са необходими 80 милиона евро, за да купят Феликс, и 25 милиона евро, за да направят сделката на Кансело. Общо 105 милиона евро.

Като се има предвид, че Барселона далеч надвишава лимита си за заплати, изглежда, че те отново ще бъдат обект на ограничения на разходите. Това означава, че за да се даде на Деко властта да осъществи тези сделки, те ще трябва да спестят или спечелят до 210 милиона евро, за да платят тези такси. Това е без да се взема предвид сделката за 61 милиона евро за Витор Рок, който получи травма в последния си мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички