Деко обвинил играч на Барселона в лъжа, че е болен, за да не пътува с отбора


Деко обвинил играч на Барселона в лъжа, че е болен, за да не пътува с отбора
Снимка: Getty Images

2971 0

Нещата продължават да стават все по-объркани в Барселона. А последиците от поражението им от Роял Антверп рисуват все по-тревожна представа за бъдещето на Шави Ернандес като наставник.

След поредното слабо представяне, което доведе до четвърто поражение в девет мача, Шави е под голям натиск. А това само се допълва с несъгласието му със спортния директор Деко след обявяването на списъка на групата с играчи.  Френки де Йонг остана в Барселона поради треска, но бразилецът изглежда не повярва на полузащитника, че това наистина е така, твърди "Sport".

Футболист излъгал, че е болен, за да не пътува с Барселона

А трябваше да го убеждават да остане в Барселона

"Един много близък до мен човек ми каза, че когато играчите са се качили на самолета за Антверпен, Деко се е обадил на Де Йонг и му се е ядосал. Играчът му е казал: "Болен съм". А Деко отговорил: "Какво искаш да кажеш с това, че си болен, лекарят ли го е потвърдил?". Френки обяснил, че има температура, а след това е възникнал спор, като изглежда, че Деко не му е повярвал", предава разговора изданието.

Като се има предвид несигурната ситуация, в която се намира Барселона, с малко поле за грешни стъпки в Ла Лига, обвинението на Деко в лъжа, изглежда малко вероятно да помогне на нещата. Това може да има и дългосрочни последици за Барселона. След като футболният директор Матеу Алемани напусна, идеята беше Деко да подобри отношенията между клуба и де Йонг с оглед на подновяването на договора му, но сега това изглежда по-трудно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички