Какво се случва с Лионел Меси и травмата му преди финала за Суперкупата на Испания?


Какво се случва с Лионел Меси и травмата му преди финала за Суперкупата на Испания?
Снимка: Getty Images/Gulliver

2412 0

Барселона се класира за финала на Суперкупата на Испания след драматична развръзка и изпълнения на дузпи срещу Реал Сосиедад. Каталунците се справиха без своя голям лидер Лионел Меси. След срещата обаче наставникът Роналд Куман призна, че аржентинецът може да пропусне и финала.

Престижното испанско издание "Марка" анализира състоянието на Меси, което не е напълно ясно. Той има травма в левия крак, която получи срещу Гранада. Тя се усложни на тренировката на тима във вторник и той бе оставен извън състава за срещата с Реал Сосиедад.

Все още обаче има надежда той да се завърне за финала. Барселона се завърна към тренировъчните занимания в четвъртък, но в петък ще е ключовият ден за това дали Меси ще може да играе в решаващия мач, именно тогава ще стане ясно и неговото физическо състояние. В клуба смятаха, че той няма да е на линия и за мача с Гранада, но изненадващо състоянието му се подобри бързо и той игра.

Все пак, за окончателното решение дали Лионел Меси ще може да помогне на Барселона във важния финал, ще се изчака до последния момент. A Рики Пуч разказа историята зад решаващата дузпа срещу Реал Сосиедад и защо той настоя да я изпълни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички