Какво накара Антони Марсиал да замени Манчестър Юнайтед със Севиля?


Какво накара Антони Марсиал да замени Манчестър Юнайтед със Севиля?
Снимка: Getty Images

3717 0

Вече бившият нападател на Манчестър Юнайтед - Антони Марсиал, даде първото си интервю като футболист на испанския Севиля.

В него 26-годишният французин разкри факторите, които са го накарали да смени "Олд Трафорд" с "Рамон Санчес Писхуан":

"Желанието на спортния директор и на треньора ме убедиха да пристигна в Севиля. Аз самият искам да играя футбол и ще покажа това в новия си отбор", отсече Марсиал, който влезе в остър конфликт с Ралф Рангник съвсем наскоро!

"В последните няколко месеца тренирах много. Скоро ще го правя с новите ми съотборници и се надявам да се представя добре. Готов съм да играя, ако треньорът има нужда от мен. Мога да го направя още сега. За мен най-важното нещо е да бъда на терена и да помагам с опита си".

В момента Севиля е на второ място в испанската Ла Лига и е единственият реален конкурент на Реал Мадрид за титлата. Тимът на Лопетеги е на четири точки зад този на Карло Анчелоти. В турнира Лига Европа, който е запазената марка на севилци, отборът ще играе срещу Динамо Загреб на 1/8-финалите, а евентуален нов трофей от надпреварата ще бъде седми за клуба и пети от 2014 година насам (финалът на Лига Европа ще се проведе именно на стадиона на Севиля).

"Седмата купа е голямата ни отборна цел. Финалът е тук, на "Рамон Санчес Писхуан", така че ние ще направим абсолютно всичко, за да я спечелим. Индивидуалната ми цел е да вкарвам, да подавам за голове и да се забавлявам", добави още новото попълнение на испанците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички