Рангник - лош? Само Сити в Англия взе повече точки от неговия Юнайтед


Рангник - лош? Само Сити в Англия взе повече точки от неговия Юнайтед
Снимка: Getty Images

2757 0

Престоят на Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед изобщо не е толкова лош, колкото им се струва на някои фенове и критични английски медии. Това става ясно от анализ на "Eurosport" за представянето на "червените дяволи" под ръководството на германеца.

С Рангник начело Юнайтед изигра 8 мача във Висшата лига, в които спечели 17 точки. По-добре в този времеви отрязък се е представил само Манчестър Сити, който спечели 22 точки от 24 възможни. Освен това с този треньор "червените дяволи" влизат в топ 5 на Висшата лига по реализирани (12) и допуснати попадения (6).

За резултатите на отбора на пресконференция говори и мениджърът наскоро. "Ако дойдете в средата на сезона, трябва само да повишите шансовете за победа във всеки следващ мач. От мач на мач футболистите ще възприемат по-добре новите принципи", обясни треньорът.

В своите първи месеци в английския гранд Рангник подобри резултатите на отбора. От друга страна, някои от идеите му не проработиха, а в пресата редовно четем: "Този и този играч не е съгласен с методите на новия треньор". Но на общия фон трябва да стане ясно едно: в Манчестър Юнайтед има много работа за вършене, обобщава анализа си "Eurosport". А ето кои са четиримата кандидати да наследят поста му на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички