Нищо ново: Кристиано Роналдо мрънка за завръщане в Реал Мадрид


Нищо ново: Кристиано Роналдо мрънка за завръщане в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3241 0

Колебливото представяне на Манчестър Юнайтед във футболен аспект все повече засилва информациите, че Кристиано Роналдо иска да се разкара час по-скоро от „Олд Трафорд“. На дневен ред пък испанските медии отново потвърждават, че португалската суперзвезда иска да направи един „последен танц“ с отбора, постигнал най-много в своята грандиозна футболна кариера – Кристиано Роналдо.

Петкратният носител на Златната топка се върна в Англия след преминаване от Ювентус през последното лято и има 14 гола в 23 мача от всички надпревари. Въпреки това те не спомагат на „червените дяволи“ да са сред челните позиции, а ако клубът се провали в опита си да се класира за груповата фаза на Шампионска лига през следващия сезон, то Роналдо е настоял да бъде освободен и да се върне в мадридската столица.

Според иберийската преса 36-годишният футболист вече е провел разговор със своя агент – Жорже Мендеш, по темата и се очаква в близките месеци да има конкретно развитие. Кристиано би бил много доволен да завърши кариерата си в Реал и да се бори до последно да печели големи трофеи, но интерес към него има и от Пари Сен Жермен.

Суперзвездата има 450 гола и 132 асистенции в 438 мача за „лос бланкос“ между 2009 и 2018-а година, през която отиде в торинския клуб. След завръщането си в Юнайтед той парафира договор до лятото на 2023-а година. А какво голямо постижение записа Рангник досега в северозападна Англия, разберете този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички