Как заради Христос Феномена отказа да забрави баровете и вредната храна


Как заради Христос Феномена отказа да забрави баровете и вредната храна
Снимка: Getty Images

2566 0

Бившият футболист на Реал Мадрид Мичел Салгадо разказа любопитна история с бившия си съотборник Роналдо Феномена и спортният директор на клуба Хорхе Валдано. Тя се е случила в съблекалнята на стадион "Даш Анташ" в Порто.

"Тогава имаше много негативни новини в пресата в седмицата преди описаните събития, защото бяхме загубили и всички вестници "крещяха", че Роналдо е "ел дебелак", обсъждаха дали е ходил в нощен клуб, или не, подобни неща", каза Салгадо, цитиран от клубната телевизия на Порто.

"И така, направихме страхотен мач на "Даш Анташ" и след него спортният директор Валдано влезе в съблекалнята, приближи се до Роналдо и каза: "Рони, след като спечелихме, внимавай. Трябва да умееш да избираш моментите, когато да вършиш нощни подвизи. По-добре се грижи за себе си".

А той отговори: "Слушай, Хорхе, казват, че Иисус Христос е бил най-добрият човек на света, но римляните са го разпнали, а аз не искам да бъда толкова добър, колкото е бил той", споделя испанецът.

Мичел Салгадо игра за мадридския колос в продължение на 10 години - от 1999 до 2009 година. Той записа 253 мача и 4 гола с белия екип. Феномена игра за "Кралския клуб" от 2002 до 2007 година. А ето как Роналдо бе вбесен по деликатна за него тема.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички