"Как така? Христо ми каза, че...": Стоичков с култова шега спрямо Роналдо - Моуриньо го търсил (ВИДЕО)


"Как така? Христо ми каза, че...": Стоичков с култова шега спрямо Роналдо - Моуриньо го търсил (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

6164 0

Излезе още една част от интервюто на Христо Стоичков за "Код Спорт". В нея той се връща години назад към великия си период в испанския колос Барселона. В рамките на малко над една минута споделя доста интригуващи неща "от кухнята".

Камата първо разказа как всяко закъснение е било сурово наказвано с глоби. Той изпадна в детайли как близо час преди старта на тренировката трябвало да са на линия, иначе оставали заключени и трябвало да заобикалят.

Как Роналдо Феномена си изпатил заради... Христо Стоичков?

Той влезе в детайли и с конкретна история с участието на легендата Роналдо Назарио. И по-конкретно - как Феномена изпуснал цяла тренировка, защото Христо Стоичков го подвел кога е заниманието.

"Един ден не знам какво стана, влизам последен в съблекалнята почти и само той беше. Оправяше се. Пита ме: "Христо, утре кога тренираме". Отговорих му, че следобед. Оправям се после, хвърлям си обувките. Той си взе колата и си тръгна.

На следващия ден отиваме на тренировка в 9:30 и Роналдо го няма. Звънят му хора от Барселона - Моуриньо, Карлос Навал, който е делегат в Барселона и до днес. Звънят му, той нашият спи сладичко. Питат го какво става - тренировката започва, а него го нямало.

"Как така? Христо ми каза, че е следобед тренировката" - отвърнал Роналдо.

Междувременно, Христо Стоичков попадна пред Фиго, Роналдо, Раул, Роберто Карлос и ВСИЧКИ легенди в Ла Лига за период от 10 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички