Много деца, куп жени и незаконен син: Любовният път на Роналдо Феномена


Много деца, куп жени и незаконен син: Любовният път на  Роналдо Феномена
Снимка: GettyImages

2090 0

Бразилската легенда - Роналдо Назарио, се ожени за четвърти път в своя живот. Бившият голмайстор вдигна сватба с дългогодишната си половинка - модела Селина Локс.

Тържеството се проведе на Ибиза, в близост до луксозното имение на Феномена на острова. Това се случва по-малко от година, след като двамата се сгодиха през януари.

Подписите си сложиха на Карибите. Те са заедно от повече от 7 години, но все още нямат собствено дете. Все пак, легендарният бивш нападател на Барселона, Реал Мадрид, Милан и Интер има сериозен опит както със сватбите, така и с децата. 

Каква история носи любовният път на Феномена?

Роналдо се жени за първи път в живота си в разгара на своята кариера. През 1999-а година той сключва брак с бразилската футболистка Милене Домингес. Година по-късно се ражда и първият им син Роналд, който се появява на бял свят през април 2000 г.

Връзката им продължава 4 години, преди тогавашният ас на Реал Мадрид да предприеме промяна. Малко след раздялата, през 2005-а година той официализира връзката си с журналистката от "MTV" и модел Даниела Чикарели.

Само след месеци се вдига пищна сватба в Шантили, Северна Франция, коствала на бразилеца впечатляващите 700 000 евро. Всичко обаче се разпада едва 3 месеца по-късно, а медиите в страната твърдят, че двамата дори не са били регистрирани като мъж и жена.

След тази сага, двукратният световен шампион заформя интимни взаимоотношения с Мариа Беатрис, за която се жени през 2008 г. Същата година, през декември, им се ражда дъщеря - Мария София, а 2 години по-късно и още една - Мария Алис, през април 2010 г.

През декември същата година Роналдо си прави тест за бащинство и открива, че има още един син. Неговото име е Александър, който се ражда през април 2005-а година. Майката е Мишел Умезу. Тя е сервитьорка, която легендарният голмайстор среща в Токио през 2002-ра година.

Така се стига до вече настоящата годеница на Феномена Селина. Двамата са официално заедно от 2016-а година. Към момента не са засвидетелствали намерения за собствено дете, но само времето ще покаже.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички