Журналист си вкара "автогол" срещу Карим Бензема


Журналист си вкара "автогол" срещу Карим Бензема
Снимка: Getty Images

1490 0

Карим Бензема очаквано бе един от най-търсените действащи лица около финала за Суперкупата на Испания в неделя вечер. Двубоят е с начален час от 21 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Интересна случка обаче се разви по време на пресконференцията в деня преди "Ел Класико", на която французинът говори пред медиите по водещите теми.

Един от журналистите обаче дълго ще помни събитието, тъй като се опита да надхитри Бензема, като му зададе два, вместо един въпрос, което му изигра лоша шега, предвид развоя на събитията.

Репортерът попита Бензема как се чувства и да сподели мнение около скандала "Льо Грает", но бе прекъснат от водещия събитието, който припомни, че може да бъде задаван само по един въпрос. 

Тогава футболистът попита журналиста на кой въпрос иска да отговори, като той подчерта френския скандал, на който Бензема отсече "без коментар".

Тогава от отсрещната страна поискаха отговор на въпроса около физическото състояние на играча, но самият французин сподели, че е "твърде късно" за подобно желание на журналиста, след като първоначално е имал друга идея. 

Вижте какво сподели Бензема около посещението на Роналдо при Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички