Жорди Алба се ядоса: Не съм виновен за напускането на Лионел Меси


Жорди Алба се ядоса: Не съм виновен за напускането на Лионел Меси
Снимка: Getty Images

4433 0

Един от капитаните на Барселона Жорди Алба приема тежко нападките по свой адрес, че заради нежеланието му да намали заплатата си Лео Меси се е наложило да напусне клуба.

След края на снощната победа на каталунците срещу Реал Сосиедад левият бек заяви, че няма никаква вина за случилото се с аржентинеца:

"Никой не ми се е обаждал преди Евро 2020. Когато клубът ме потърси, аз имам готовност. Оттук съм, целия си живот съм прекарал в Барселона".

"Готовността на всички капитани винаги е била налице. Адвокатите ми са разговаряли с клуба. Лъжите ме дразнят, уморяват ме. Мога да се справя с много неща, но страдам за семейството ми заради нещата, които трябва да чуят", призна Алба.

"Освен, че е най-добрият за всички времена, Лео ме разбираше най-добре, така че можете да си представите какви усилия бих положил за неговото оставане. Не е вярно, че Меси си тръгна, тъй като капитаните отказали… ситуацията с него беше отделна от тази на капитаните, това беше нещо между него и клуба", разкри още националът на Испания.

"Не мога да контролирам всичко, което чета, но нищо не ме изненадва. Ако от 10 новини за Алба 10 са негативни, нормално е хората да си помислят лоши неща. Не мога да търпя хората да се съмняват в мен", допълни още Жорди Алба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички