Шави побесня след загубата от Байерн Мюнхен, но призна реалността и даде обещание на Барселона


Шави побесня след загубата от Байерн Мюнхен, но призна реалността и даде обещание на Барселона
Снимка: Getty Images

4026 0

Старши треньорът на Барселона Шави Ернандес бе бесен от загубата с 0:3 от Байерн Мюнхен, която изхвърли неговия отбор от турнира Шампионска лига и го прати да играе в Лига Европа, но все пак призна, че това е тежката реалност за момента и даде обещание на феновете на тима:

"Ядосан съм - това е реалността и ме дразни да се сблъсквам с тази реалност, но ще го направим, нямаме друг избор. Мисля, че започва нова ера и трябва да работим много усилено, за да отведем Барселона там, където заслужава, а именно да не играем в Лига Европа, а да играем в Шампионска лига", започна Шави и призна:

"Байерн беше по-добрият отбор, превъзхождаха ни и въпреки че се опитвахме и натискахме усилено, те ни подчиниха, противно на това, което искахме и това е суровата реалност".

"Това трябва да е повратна точка, за да променим динамиката, да променим много неща. Сега ни предстои да участваме в Лига Европа. Ще се изправим срещу всеки един съперник с цялото достойнство и ще се опитаме да спечелим Лига Европа", добави още той.

"Видях една много тежка реалност, за съжаление понякога и аз я изживявах като играч и това, което казах на моите футболисти е, че не трябва да се примиряват, трябва да се борим. Трудно е да го предположим, но трябва да започнем от нулата. Трябва да бъдем честни, че ни липсват много неща и ще играем в Лига Европа".

На въпрос какво би казал на феновете на Барселона, бившият халф заяви следното:

"Ще им кажа, че ще работим усилено, защото обичам този клуб и ще си оставя живота, за да върна Барселона там, където заслужава, което не е в Лига Европа. Да видим дали можем. Очаквах да се представим по различен начин и това също е удар за мен като треньор. Байерн игра превъзходно и това е нашата реалност", още веднъж повтори Шави Ернандес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички