Жалкото поведение на Барселона след обръщалката от Леганес (СНИМКА)


Жалкото поведение на Барселона след обръщалката от Леганес (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

2652 0

Футболистите на Барселона определено разочароват в последните си два мача. След силно начало на Ла Лига и поредица от победи, отборът записа поред равенство срещу Жирона и загуба като гост на Леганес. И Меси и компания определено не са се научили да губят с достойнство.

Звездите на "блауграна" загубиха напълно заслужено от Леганес, след като пуснаха 2 гола за 69 секунди, а за целия двубой създадоха едва две добри положения за гол. Дори попадението, което Барселона вкара, беше плод на гения на Коутиньо, отколкото на добри действия в нападение.

И, вместо да поздравят своя опонент, играчите, по незнайни причини, потърсиха някаква разправия със съдиите - така, както го направиха и срещу Жирона, когато Меси отказа да поздрави реферите след срещата.

"Нито един от футболистите на Барселона не дойде да ни поздрави сле мача. Смятам, че това е изключително грозен жест", коментира направилият прекрасно двойно спасяване в мача вратар Иван Куеяр, цитиран от "Cadena Ser".

След последния съдийски сигнал Луис Суарес поведе своите към рефера, който беше изключително изненадан от реакцията на футболистите. Играчите на Ернесто Валверде пък подминаха всеки опит на футболисти на Леганес за разговор сле срещата. В предишния двубой на "блауграна" още една от звездите на тима показа отвратително поведение, и то преди да е приключил мача. Кой е той - вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички