Гарет Бейл отговори на критиките на испанските медии срещу него


Гарет Бейл отговори на критиките на испанските медии срещу него
Снимка: Getty Images/Gulliver

1631 0

Сагата с Гарет Бейл в Реал Мадрид продължава. Той бе извън групата за мача срещу Барселона поради контузия, но броени дни след това той започна пълноценна подготовка с националния отбор на Уелс за предстоящия важен полуфинален плейоф срещу Австрия за класиране на Мондиал 2022 в Катар.

Испанският сайт „Марка“ нарече Бейл „Паразит от Уелс“ и го обвинява в абсолютна безотговорност към „белия“ клуб. Той е изиграл само пет мача през този сезон.

"Паразитът Бейл идва от дъждовна и студена Великобритания. Установява се в Испания, в Реал (Мадрид). Първоначално се преструваше, че обича клуба си, но после по природа започна да смуче кръв. Този паразит не само смуче кръв, той смуче и клубни пари", пише още "Марка".

Самият Бейл реагира с усмивка на думите в испанските медии и бе лаконичен по темата. 

"Не ме интересува какво пишат испанските медии за мен. Не ги чета, това би било загуба на време. Мога да кажа още много неща, но най-добре е да замълча", отсече уелсецът докато даваше пресконференция преди мача на страната му срещу Австрия.

 Има ли напредък в преговорите между Реал Мадрид и Ерлинг Холанд (за да разберете, вижте в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички