Истории за непукизъм, липса на класа и слаба форма: Ненужните 4 в Реал Мадрид


Истории за непукизъм, липса на класа и слаба форма: Ненужните 4 в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

2803 0

Неочакваната тежка загуба в Ел Класико през изминалия кръг и осезаемата липса на Карим Бензема на върха на атаката, отново насочиха погледите на фенове и специалисти около четиримата в тима на Карло Анчелоти, които изглежда вече не влизат в плановете му, а именно: Гарет Бейл, Еден Азар, Лука Йович и Мариано Диас.

Всеки един от тях получи възможност за изява от италианския треньор, откакто той се завърна начело на Реал Мадрид миналото лято. По всичко личи обаче, че четиримата играчи гледат все по-стремглаво към изхода, като всички дадени им шансове са пропиляни.

ГАРЕТ БЕЙЛ: Незаинтересованият от случващото се в отбора

Анчелоти даде възможност на Бейл да изкупи грешките си спрямо феновете и отбора, и по всичко изглеждаше, че уелсецът е на път да се поправи, но ентусиазмът му беше краткотраен.

След първата си контузия за сезона Бейл не излизал от фитнеса и просто искал да е напълно готов за мачовете с националния отбор на Уелс. Той игра за Реал само два пъти от август до сега, като сутринта преди мача с Барселона се е оттеглил от състава и дори не е бил на стадиона, за да подкрепи съотборниците си.

Бъдещето на Бейл не е ясно, но договорът му с „белия балет“ изтича това лято, и той със сигурност ще напусне отбора.

ЕДЕН АЗАР: Силно отдаден, но далеч от Вини, Родриго и Асенсио...

Еден Азар бе взет от Челси в перфектна форма и много силно представяне. За съжаление контузиите, които го измъчват през последните години, изглежда са отнели доста от играта му. Анчелоти не веднъж е споделял, че харесва стила на игра на белгийския футболист, но е далеч от най-добрата си физическа форма и няма как да се конкурира с футболистите, които получават минути пред него. Въпреки това, Азар е добре ценен от Реал Мадрид и не е тайна, че той отчаяно иска да се докаже.

ЛУКА ЙОВИЧ: В Мадрид вече им е писнало от претенции

Зинедин Зидан спря да дава шансове на Йович, като изглежда Анчелоти направи същото. Освен, че с играта си не впечатлява, според информации сърбинът тренира без особено желание и съотборниците му също не са впечатлени

Клубът се съобрази с желанието на нападателя напусне клуба и през януари миналата година го изпрати под наем в Айнтрахт Франкфурт, където записа само 4 гола в 18 мача от Бундеслигата.

Със сигурност дните му в Реал Мадрид са преброени, ако изобщо се появи купувач, което беше проблем миналото лято.

МАРИАНО ДИАС: Не е на нивото на Реал Мадрид

Мариано Диас започна от първата минута на Ел Класико, като имаше тежката задача да замести незаменимия Карим Бензема. Въпреки възможността, нападателят не блесна за пореден с представянето си и бе заменен още в началото на второто полувреме.

Много от треньорите на „кралете“ пренебрегнаха Мариано, но играчът твърдо не иска да напусне отбора, с което разочарова борда, който се опитва да го убеждава всяка година. Той дори се отказа от Райо Валекано, въпреки че му бе предлагана доста по-висока заплата. Нападателят ще се запомни с това, че има почти толкова контузии, колкото изиграни мачове през този сезон, но когато е на разположение, тренира добре и отношението му не може да бъде осъдено. Той просто не е на нивото, от което се нуждае Реал Мадрид.

Можете да видите и какво е споделил почти сигурното ново попълнение на Реал - Килиан Мбапе пред Пол Погба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички