Денят Х: Кога Барселона и Лео Меси очакват решение от Ла Лига за голямото завръщане?


Денят Х: Кога Барселона и Лео Меси очакват решение от Ла Лига за голямото завръщане?
Снимка: GettyImages

3291 0

На ръководството на Ла Лига предстои да се произнесе по най-задавания въпрос от началото на годината, а именно - ще получи ли Барселона зелена светлина за дългоочакваното завръщане на Лео Меси?

Решението

"SPORT" информира, че денят Х е насрочен за 6-и юни. Тогава се очаква централата да обяви решението си относно това дали каталунците получават разрешение да върнат легендарния аржентинец на "Камп Ноу". От споделеното става ясно, че голмайсторът ще може да подпише мигновено при евентуален положителен отговор от страна на лигата.

В противен случай обаче всичко най-вероятно ще пропадне. Меси напуска ПСЖ в края на сезона като свободен агент. В офиса му вече пристигнаха оферти от Саудитска Арабия и САЩ, което дава минимално време за размисли от страна на испанския гранд.

От кого и какво зависи завръщането?

Президентът на Ла Лига - Хавиер Тебас, от своя страна потвърди, че Барселона не може да си осигури Меси, докато не понижи разходите си по заплати драстично. Именно по този критерий управленците на испанския футбол ще оценяват подобна възможност.

Какви бяха последните думи на Меси като играч на ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички