Трябва ли да се притеснява Реал Мадрид от ситуацията с голмайсторите си?


Трябва ли да се притеснява Реал Мадрид от ситуацията с голмайсторите си?
Снимка: GettyImages

1385 0

Реал Мадрид започна ударно Ла Лига и достигна еднолично върха преди международната пауза с 12 точки след 4 изиграни двубоя. Те до голяма степен са дело на Джуд Белингам, който заби 5 попадения и даде асистенция. 

Кои са вкарали най-много

С всеки изминал двубой полузащитникът се приближава усилено до голмайсторската класация в настоящия състав на Реал Мадрид. Петият в нея е опитният на подобна позиция - Тони Кроос, отбелязал 27 гола в рамките на 421 срещи. 

Той и другият ветеран в центъра на терена - Лука Модрич, изглежда ще имат второстепенна роля през настоящия сезон. Хърватинът обаче е дори трети по голове - 38, реализирани в 492 срещи. 

Кой ще реализира оттук нататък

В Испания усилено започват да се питат кой ще вкарва за "кралете", след като водещият реализатор - Винисиус, се контузи и ще се възстановява известен период. Той вече има 60 попадения след 228 мача. В петицата личат имената на Родриго (38 гола, 169 мача) и Васкес (33 гола, 313 срещи). 

От началото на сезона с голове освен Белингам са още - Хоселу, Винисиус и Родриго. Тримата имат по само един гол и англичанинът остава изявен голмайстор до този момент през кампанията. 

Вижте защо Реал Мадрид издирва свой фен след земетресението в Мароко!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички