Изненада! Гути показа изхода на звезда на Реал Мадрид: Трябва да си върви, не се нуждаят от него


Изненада! Гути показа изхода на звезда на Реал Мадрид: Трябва да си върви, не се нуждаят от него
Снимка: Guliver/GettyImages

2356 0

Легендарния футболист на Реал Мадрид - Гути, направи доста интересно изказване, насочено към полузащитника на мадридчани - Лука Модрич.

Испанецът бе категоричен, че управата на "лос бланкос" не трябва да предлага нов договор на хърватина, защото има добри футболисти и не се нуждае от услугите му повече.

"Подновяване на договори в Реал? Мисля, че Бензема ще остане. Имам съмнения относно Лука Модрич. Той няма да има своето място през следващия сезон. Реал Мадрид няма нужда от него. Не знам дали Белингам или друг полузащитник ще дойде, но той трябва да си върви в даден момент", каза Гути за "El Chiringuito"

37-годишният Модрич играе ключова роля в съблекалнята на "Лос Бланкос" повече от десетилетие, като помognа на отбора да спечели 21 трофея в този период. Въпреки възрастта си той е редовен титуляр за настоящия си клуб през този сезон, участвайки в 22 мача във всички турнири до момента.

Хърватинът несъмнено е полузащитник от световна класа, чийто договор на изтича през юни тази година. Тъй като бъдещето му в тима на Карло Анчелоти все още е неясно, клубът е силно свързан с хора като Джуд Белингам от Борусия Дортмунд и Енцо Фернандес от Бенфика.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 18-годишен задмина Кристиано Роналдо в историята на Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички