Шокиращо: обвиниха Роналдо за яловия Реал Мадрид срещу Барселона


Шокиращо: обвиниха Роналдо за яловия Реал Мадрид срещу Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

5742 0

Няколкодневният престой на Реал Мадрид в Саудитска Арабия приключи по възможно най-лошия начин, след като възпитаниците на Карло Анчелоти бяха сразени от Барселона във финала на Суперкупата на Испания с 1:3.

Темата около слабото представяне на "викингите" в "Ел Класико" бе широко дискутирана, като в социалните мрежи не спестиха критиките си към големите звезди на Реал, които преди броени месеци завоюваха куп трофеи, а сега същите играчи нямат нищо общо с тогавашното си представяне.

В един от известните портали си позволиха да обвинят Кристиано Роналдо за слабото представяне на част от нападателите в двубоя. Става въпрос за Винисиус и Родриго, които преди срещата прекараха време с португалеца, а той им даде ценни съвети.

Според част от потребителите, това видимо им се е отразило негативно, след като единият е получил 6.3, а вторият 6.7 по десетобалната система за оценяване.  

Вижте кой младок задмина Кристиано Роналдо в историята на "Ел Класико"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички