Испанската федерация показа мощта си: Тим от Ла Лига с общо 17 мача санкция (ВИДЕО)


Испанската федерация показа мощта си: Тим от Ла Лига с общо 17 мача санкция (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

665 0

Испанският футболен съюз взе решение за много сурови санкции срещу клуб от Ла Лига. Става въпрос за Кадис, а причината за наказанията са случилото се около двубоя с Хетафе, който се състоя на 10-и март.

Тогава двата отбора завършиха при равен резултат 2:2. Енес Юнал отбеляза две попадения за Хетафе - и двете от дузпи, като втората дойде чак в 16-ата минута от добавеното време. Преди това Кадис първо бе изравнил чрез Рубен Собрино (39'), с лед това и осъществил пълен обрат чрез Рубен Алкарас от дузпа (82').

Последните минути бяха изключително напрегнати, а спорът продължи и в тунела. В крайна сметка MARCA съобщава и въпросните санкции.

Футболистите на Кадис Исаак Карселен и Джеремайъс Ледесма са наказани за съответно по три и четири двубоя. Десният бек бе изгонен с директен червен картон след мача, а аржентинският вратар се забърка в инцидент в тунеа, като съдията е записал, че Джеремайъс е "изблъскал съотборник, който е ударил рефера Ернандес Ернандес".

Треньорът на вратарите Лоло Бокардо е наказан за 6 мача, докато помощник-треньорът на Кадис Диего Рибера ще пропусне 4 срещи.

Новини от испанската Ла Лига в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички