Левски праща хора на първия "LaLiga Football Seminar", в който ще участват и представители на Атлетико Мадрид


Левски праща хора на първия "LaLiga Football Seminar", в който ще участват и представители на Атлетико Мадрид
Снимка: Levski.bg

2032 0

Ръководството на Левски съобщи с публикация в официалния сайт на клуба, че ще изпрати свои представители, които да натрупат знания и опит по време на първия по рода си "LaLiga Football Seminar".

Какво представлява той?

Събитието ще се проведе на на 22 март и в него ще участват лица от испанската Ла Лига, както и от клубовете Атлетико Мадрид, Реал Бетис и Алавес.

От "Герена" поясняват, че акцентът в този семинар ще падне върху "начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в LaLiga. Ще се наблегне на темата за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите; ще се разгледат възможностите за намиране на нови спонсори; ще се обсъди как точно да бъдат изграждани устойчиви и дългосрочни партньорства, както и какви са потенциалните начини да се генерира печалба".

*"LaLiga Football Seminar" е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия.

Ето какво гласи публикацията на Левски:

"„ПФК Левски“ ще изпрати свои представители, които да трупат знания и опит по време на предстоящия първи LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 22 март, сряда, а участие в него ще вземат представители на LaLiga, Aтлетико (Мадрид), Реал Бетис и Алавес.

В програмата на семинара акцентът ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в LaLiga. Ще се наблегне на темата за мениджмънта, маркетинга и иновациите в отборите; ще се разгледат възможностите за намиране на нови спонсори; ще се обсъди как точно да бъдат изграждани устойчиви и дългосрочни партньорства, както и какви са потенциалните начини да се генерира печалба.

LaLiga Football Seminar е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия. Професионалисти от различни сфери или студенти, които имат желание да се развиват, също ще могат да получат ценна информация от испанските лектори. Пълна информация за семинара, къде и как да се закупят билети може да откриете на https://footballseminar.bg/".

*Четете още от последните новини около Левски в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички