Иско призна: Имаше контакт с Барселона


Иско призна: Имаше контакт с Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1482 0

Бъдещето на звездата на Реал Мадрид Иско беше разрешено в четвъртък, след като от клуба обявиха, че любимецът на феновете е подписал нов договор, който ще го задържи на "Сантиаго Бернабеу" поне до лятото на 2022 година.

Както е известно, контрактът на плеймейкъра изтичаше през лятото на 2018 година, а Манчестър Сити и Барселона се интересуваха сериозно от услугите му. Самият играч, в интервю за "Marca", призна, че интересът на "блауграна" е бил реален.

"Действително имаше контакт с Барселона, но така и не изслушах офертата им. Моята цел беше да триумфирам тук - в отбора, който най-много повярва в мен", сподели плеймейкърът, който беше привлечен от Малага през 2013 година.

"Щастлив съм, че мога да продължава да представям най-добрия отбор в света. Постигнах много в отбора, но не трябва да се задоволяваме с това - искам повече и повече.

Тук пораснах много като футболист, подобрих се значително и за това основна роля има Зидан. Той ме постави в позиция да развия качествата си. Имах и търпението да изчакам своя шанс, но знаех, че ще го получа. В нито един момент не съм се предавал и винаги съм искал да печеля в Реал Мадрид. Просто успях да изчакам своя шанс и се възползвах", каза той и сподели, че дори в най-трудните моменти не е мислил за трансфер. 

"Вярно е, че можех да премина в Барселона. Но никога, както съм казвал и преди, не съм мислил за напускане. Имах своите тежки моменти, но хубавите са много повече. Не съжалявам за нищо. Тук спечелих три пъти Шампионска лига - това е историческо. И все още имам глад за трофеи с Реал", допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички