Недоволният Алексис поема към Мадрид?


Недоволният Алексис поема към Мадрид?
Снимка: Guliver/GettyImages

2713 0

Недоволният от времето си в Арсенал Алексис Санчес и страдащият от липсата на нападатели Реал Мадрид могат да се окажат история №1 на зимния трансферен прозорец. "Mirror" пише, че "кралския клуб" готви офанзива още в началото на януари за привличането на чилийския нападател, който игра няколко години за големия враг на столичани - Барселона.

След като не успя да вземе заместник на напусналите Алваро Мората и Мариано Диаз, сега Реал Мадрид има на разположение единствено Карим Бензема като централен нападател. Той започна сезона много слабо, а освен това получи и контузия, която го извади от игра за един месец.

През зимата се очаква Реал Мадрид да осъществи поне един трансфер на нападател, който да позволи на Зинедин Зидан да използва традиционните за него ротации в заключителната част от сезона. И според английския таблоид, Санчес е трансферна цел №1.

"Белия балет" ще се опита да изпревари Манчестър Сити, като "гражданите" по всяка вероятност ще се опитат да го привлекат със свободен трансфер през лятото на 2018 година. Заради Хосеп Гуардиола обаче, Санчес по всяка вероятност ще избере офертата на английския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички