Играчите на Барселона вече са избрали кой да замени Кике Сетиен


Играчите на Барселона вече са избрали кой да замени Кике Сетиен
Снимка: Getty Images/Guliver

1906 0

След загубената титла в Ла Лига проблемите в Барселона не са никак малко, а един от основните, че наставникът на тима Кике Сетиен не се разбира особено с играчите. Вече се появи информация, че Сетиен няма да бъде сменява преди края на сезона, включително и Шампионска лига, но според Mundo Deportivo това не устройва футболистите.

Те искат преди реванша с Наполи да имат нов треньор и дори могат да посочат име - Патрик Клуйверт, който сега е директор на школата. Изданието допълва, че играчите виждат в него идеалния заместник, който е наясно как Барселона трябва да играе и изглежда на терена.

Ако това се случи, то Патрик за първи път ще има толкова значима роля в треньорството. Преди това той беше помощник АЗ Алкмаар, НЕК Ниймеген, холандския национален отбор и този на Камерун. Освен това води младежките формации на Аякс и Твенте, оглавяваше отбора на Кюрасао, а също така беше и спортен директор на ПСЖ. А какво обяви Кике Сетиен за отношенията си с Меси  - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички