Кике Сетиен за Меси: Има някои неща, за които сме съгласни и някои, за които не сме


Кике Сетиен за Меси: Има някои неща, за които сме съгласни и някои, за които не сме
Снимка: Getty Images/Guliver

1696 0

Наставникът на Барселона Кике Сетиен коментира думите на Лионел Меси, който по-рано разкритикува сериозно играта на каталунците. След като Барса официално се сбогува с титлата в Ла Лига голямата звезда на тима заяви, че с тази игра няма шанс да отстранят Наполи в Шампионска лига.

"Има някои неща, за които сме съгласни и някои, за които не сме. Той е прав да каже, че няма как да спечелим нещо, ако играем слабо, както бе в някои дубои и този срещу Осасуна, например. Също така обаче играхме и добре в някои други срещи и по този начин може да спечелим и Шампионска лига. Наясно сме, че има неща за подобряване. Трябва да сме по-постоянни през всичките 90 минути. Ако покажем най-доброто от себе си, можем да спечелим", заяви Сетиен.

На въпрос дали се чувства нарочен от Меси след коментарите му: "Не, изобщо не. Мисля, че всеки в даден момент казва неща, които после не се тълкуват добре, това е в моменти на разочарование. Не му отдавам особено значение. Важното е да се фокусираме в Шампионска лига. Нуждаем се от почивка, да прочистим главите си и да се превърнем в отбора, който е от последните години". Междувременно, стана ясно, че от ръководството на Барселона са взели решение за бъдещето на Сетиен - ето какво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички