Барселона готви нова странна трансферна сделка


Барселона готви нова странна трансферна сделка
Снимка: Getty Images/Gulliver

2872 0

Барселона отново се готви да изненада с действията си на трансферния пазара. Както е известно, каталунците не искат да разчитат повече на Филипе Коутиньо, като са готови да вземат халфа на Арсенал Матео Гендузи като разменна монета, твърди Daily Mail.

21-годишният французин може да бъде част от сделката за трансфер на бразилеца от каталунците в Арсенал. Самият Гендузи е недоволен от игровото време, което получава под ръководството на Микел Артета. Освен това французинът и бе изваден от състава за лоша дисциплина и невъздържано поведение по време на мач.

През настоящия сезон Гендузи е изиграл 34 мача във всички турнири, в които има 3 асистенции. Представителите на Коутиньо пък вече потвърдиха, че клиентът им се интересува от връщане във Висшата лига след края на този сезон, който халфът проведе в Байерн Мюнхен под наем. Барселона при всички случаи не може да си върне тези 142 млн. паунда, които плати на Ливърпул през януари 2018 г. А какво обяви Кике Сетиен за отношенията си с Меси  - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички