Играчите на Барселона сложиха респектиращ прякор на Куман


Играчите на Барселона сложиха респектиращ прякор на Куман
Снимка: Getty Images/Guliver

2516 0

Играчите на Барселона са респектирани от новия си треньор Роналд Куман. За това говори прякорът, който нидерландецът е получил в съблекалнята на тима. Според вестник "Marca" звездите на "Камп ноу" наричат Куман помежду си "Сержанта", а причината за това са твърдите му методи на работа.

Според изданието методите на работа на Куман са много различни от тези на предшествениците му, и най-вече от тези на Кике Сетиен. Той наложи сериозни промени в провеждането на тренировките, можете да ги видите тук. Освен това той не допуска закъснението на нито един играч, тъй като е разпоредил те да идват с час по-рано на клубната база. Такъв аспект не е бил срещан преди в клуба.

"Отсега нататък ще работим, за да имаме силен отбор. Искам да работя само с хора, които искат да бъдат тук. Ако не им харесва, нека кажат, че не са доволни тук", предупреди нидерландецът на първата си пресконференция като треньор на каталунците. Изглежда, че дисциплината е основният му метод на работа. А кой играч на Барса тренира дори в почивния си ден вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички