Лео Меси не спира да се доказва, тренира дори и в почивния си ден


Лео Меси не спира да се доказва, тренира дори и в почивния си ден
Снимка: Getty Images/Gulliver

1583 0

От тази седмица Лионел Меси поднови тренировки с Барселона, след като бе сложен край на драмата около неговото желание да напусне. Още при обявяването на решението си, че ще остане на "Камп Ноу", за да не се стигне до съд, той обеща, че ще се влага максимално, както досега.

Аржентинецът спазва обещанието си, като тренира дори и в почивния си ден. Освен него още трима бяха днес на тренировъчното игрище. Лионел Меси тренира, тъй като започна подготовка седмица по-късно от съотборниците си. Клеман Лангле и Антоан Гризман имаха задължения с френския национален отбор. А Серхио Бускетс бе извикан от Луис Енрике за лагера на Испания, но игра само в мача срещу Германия.

"Ще продължа да играя за Барселона и настройката ми няма да се промени, независимо колко много исках да напусна. Ще дам най-доброто от себе си, защото винаги искам да печеля. Обичам конкуренцията и мразя да губя. Искам най-доброто за себе си, за клуба и за останалите играчи. Сега не знам точно какво ще стане. Имаме нов треньор, нови идеи. Това е добре, но трябва да видим как ще реагира отборът и дали ще можем да подобрим представянето си. Това, което мога да кажа, е, че оставам и ще дам най-доброто от себе си", пък бяха думите на Меси само преди няколко. Междувременно бе разкрита офертата на Манчестър Сити, която от Барселона са отказали за Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички