Играчите, които може да се превърнат в суперзвезди до края на сезона


Играчите, които може да се превърнат в суперзвезди до края на сезона
Снимка: Guliver/GettyImages

1666 0

Още преди да се отложи сезонът поради пандемията на коронавирус, редица перспективни играчи започнаха да показват на какво са способни. Общото между всички тях е, че в началото на годината не бяха слагани в "големите сметки", но успяха бързо да се изкачат от графата не толкова нужни, до първия състав.

Ясен пример за това се вижда с Мартин Йодегор. Норвежкият плеймейкър се превърна в основна част на отбора на Реал Сосиедад, който стигна до финала на Купата на Краля и впечатли привържениците си с вълнуващ футбол. Всичко това дори доведе до информациите, че той трябва да се завърне по-рано в Реал Мадрид, отколкото му е договорът за наем.

Друг пример може да се намери на "Сантяго Бернабеу". Уругваецът се превърна в едно от първите имена в избора на Зинедин Зидан. До толкова, че дори от клуба забравиха за Пол Погба, който бе сред големите цели за привличане. В големия съперник на Реал - Барселона се отличава едно име - Ансу Фати. Младокът изуми с изявите си, като има 5 гола и 1 асистенция в 24 двубоя.

19-годишният Ерлинг Холанд е считан за една от големите бъдещи звезди на футбола. С преминаването си в Борусия той затвърди доброто си представяне от Залцбург и редица европейски колоса вече се редят на опашка за него. Футболистът на Манчестър Юнайтед - Мейсън Грийнууд, също попада в този списък, като има 12 гола в двубоя за "червените дяволи". А кои са останалите играчи, които се очаква да направят своя голям скок през сезона - ВИЖТЕ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички