AS: Килиан Мбапе ще поиска "клауза Реал" в нов договор с ПСЖ


AS: Килиан Мбапе ще поиска "клауза Реал" в нов договор с ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

1550 0

Продължава да излиза нова и нова информация в испанските и френските медии относно заформения триъгълник ПСЖ - Килиан Мбапе - Реал Мадрид. След като дълго време се смяташе, че французинът няма да подпише нов договор с парижани, за да ги принуди да го продадат на Реал впоследствие, сега все по-често се заговори, че той ще преподпише и ще остави "кралския клуб" на изчакване.

Испанското издание "AS" информира относно последната новина - че 21-годишният атакуващ футболист ще подпише нов контракт, но в него ще бъде вмъкната клаузата "Реал Мадрид". Всъщност, изданието допълва, че клаузата няма да е само за "кралския клуб", но и за други топ отбори от Европа.

Тя ще му позволи да премине в някои от грандовете, ако бъде активирана. Със сигурност обаче тя няма да е особено достижима за всички, защото въпреки кризата, сумата няма да е значително по ниска от дадените 222 милиона евро от ПСЖ на Монако за правата на Мбапе. А преди близо седмица самият Мбапе изсипа "леден душ" върху Реал и показа топли чувства към ПСЖ (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички