Обрат: Килиан Мбапе преподписва с ПСЖ и оставя Реал с вързани ръце?


Обрат: Килиан Мбапе преподписва с ПСЖ и оставя Реал с вързани ръце?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1292 0

Най-голямата цел на Реал Мадрид вече месеци наред - Килиан Мбапе, може да се окаже доста по-далеч, отколкото "белите" привърженици започнаха да вярват, че е. Французинът категорично отказваше да преподпише с настоящия си тим - ПСЖ, а предвид, че договорът му е само до 2022 година, това обнадеждаваше всички на "Сантяго Бернабеу", че съвсем скоро той ще пристигне в Реал.

Френското издание "L’Equipe" обаче информира, че сега французинът е склонен да удължи споразумението си с парижани. В момента - по време на ситуацията с коронавируса, 21-годишният атакуващ футболист обмисля този вариант, при който ще се изравни по възнаграждение с другата голяма звезда в ПСЖ - Неймар.

Мбапе се радва на добър престой на "Парк де Пренс", като отборът му вече бе обявен за шампион, защото първенството няма да се доиграе, а освен това той е голмайсторът на сезона (Бен Йедер има същия брой попадения и асистенции, но Мбапе го е сторил за по-малко мачове). "Французинът се чувства добре в града и не се нуждае от промяна в обстановката" -допълва изданието.

Предстои да разберем дали Килиан Мбапе ще продължи да се дърпа за нов договор, или ще бъде склонен чрез финансовата мощ на ПСЖ да остане в комфортната си зона още известно време. Припомняме, че съвсем наскоро Мбапе изсипа "леден душ" върху Реал и показа топли чувства към ПСЖ (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички