Нападател от Висшата лига: Ако дойде оферта от Барселона или Реал Мадрид, не изпускаш такъв шанс


Нападател от Висшата лига: Ако дойде оферта от Барселона или Реал Мадрид, не изпускаш такъв шанс
Снимка: Gulliver/GettyImages

2167 0

Нападателят на английския Уулвърхемптън - Раул Хименес, намекна, че би бил готов да премине в Реал Мадрид или Барселона, ако някой от двата гранда отправи оферта за него. Мексиканецът реализира 22 гола и осигури 10 асистенции в 44 двубоя за "вълците" през този сезон, което привлече интереса на няколко клуба към него.

"Ако ми кажете утре, че е пристигнала оферта от Реал Мадрид или Барселона, очевидно е, че такава възможност не се пропуска. Но ако остана тук, се боря за класиране в Шампионска лига, за важни неща. Разбрах за трансферни слухове чрез социалните мрежи" - започна Хименес.

"Вече ме слагаха в отбори като Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед, Арсенал и всеки следващ ден се появява нов отбор, който ме искал. Трябва да остана спокоен. Щом говорят за мен, значи се справям добре. Бих искал да остана в Англия, щастлив съм тук. Да се борим за титлата звучи трудно, но сме на 16-финалите в Лига Европа. Взех правилното решение да дойда тук и не съжалявам. Най-важното е да си оставиш отворени вратите за всяко решение в бъдещето" - сподели още той. А преди време играч на Манчестър Сити си представя Хименес при "гражданите" и го сравни с Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички